Monday, May 16, 2011

Wacana Guru Berjasa Bersama Bro Wacana

Assalamualaikum dan Selamat Hari Guru!!!

create your own banner at mybannermaker.com!


banner di atas menunjukkan saya berwacana sekali lagi...

Buat entry kali ni saya akan membahasakan diri saya sebagai saya... Ececeh.... Takkan nak kau aku dengan cikgu, sungguh tidak sopan begitu yer anak-anak.. Cikgu dah ajar untuk berdisiplin so kena ikut tu yer.ehehe..

Sempena hari guru ni, saya nak ucap terima kasih kat semua tenaga pendidik di

1. Tadika Taman Delima, Kajang
2. S.K Seri Sekamat, Kajang
3. S.K Tanjung Medang, Pekan
4. SHAH Pekan
5. SMK Ahmad,Pekan
6. UNISEL, Bestari Jaya

yang bertungkus lumus mendidik saya menjadi seorang manusia yang berilmu dan berjaya dalam pelajaran.

Kepada cikgu & lecturer Math saya, terima kasih sebab tak jemu ajar saya kira banyak banyak kali. Miss KB, thanks jugak sebab sanggup bagi saya pinjam buku sudoku miss..hehehe...Termasuk En.Zamana yang pernah merotan saya, kalau cikgu tak rotan mesti saya tak hafal sifir 8 lagi..hehe...

Cikgu yang ajar Pendidikan Islam, Ustaz Izan & Ustaz Hassan terima kasih sebab saya dapat A dalam subjek tu.

Cikgu bahasa Melayu.. Cikgu Zamana,Cikgu Ariffin,Cikgu Zahamana.. Terima kasih jugak ajar saya.. First time cikgu Zahamana ajar saya, saya ingatkan cikgu Zahamana dan cikgu Zamana adik beradik coz both ber'bin dan ber'bintikan Zainuddin.. Sorry cikgu..hehehe..

Cikgu sejarah saya, cikgu Mohammad.. Saya mintak maaf sebab saya tak minat subjek tu sampai saya dapat B masa PMR.. Cikgu sejarah kat SMK Ahmad pon saya nak mintak maaf jugak sebab SPM saya pon sejarah dapat B jugak...

Dan cikgu-cikgu serta semua Lecturer, TERIMA KASIH!!! Kalau bukan kerana anda, mesti saya tak dapat result yang Cemerlang dalam UPSR,PMR,SPM dan exam kat U... Terima kasih sangat-sangat... Jasa cikgu tak pernah saya lupa...

Thanks jugak kat bro Wacana sebab wat Wacana yang amat bermakna nih!!

Sekian,

terima kasih semua!!!! ;) :D

12 comments:

sekamar rindu said...

salam....

jasa guru yang tiada ternilai...

* folo ur blog..

mykhalis said...

bila hari guru teringat wat persembahan untuk cikgu2..hehe

cik pulau said...

kerana guru..
kita menjadi seperti diri kita sekarang...^^,

Jahidih Saili said...

selamat hari guruh farah..farah pun cegu kan?

Siti Farah said...

Sekamar rindu: thanks!!

Siti Farah said...

Mykhalis: bestnyer... Farah tak pernah dapat pluang wat persembahan hari guru...huhuhu

Siti Farah said...

Cik Pulau: betul tu... Guru mmg penting dlm hidup kita...

Siti Farah said...

Jahidih Saili: erkkk...farah bukan cikgu la..hehe...setakat ajar anak buah tu ade la...

Jahidih Saili said...

eh..yeke? hehe..papun, slmt hr guru..hehe

Siti Farah said...

Jahidih Saili : hehehe...tenkiu...

naz said...

haha kalau i cakap loghat mat salleh macam mana? sama tak?

Siti Farah said...

Naz: hahaha...try la... Tp bau belacan tetap ada!!!