Friday, May 27, 2011

bila tak boleh online…

Assalamualaikum readers…

Ya Allah, rasa macam ada mende yang kurang jer bila tak dapat nak online.. Bila tak boleh nak online tu otomatik la takleh nak update blog kan.. tu yang paling menyiksakan tu… haisshh… Bersawang abes blog nih… adoidoi….

Ada yang rindu tak? hehehehe…. aku ni dah rindu sangat nak blogwalking ke blog korang semua… banyak sangat mende best yang aku tengok.. sempat tengok gitu je la, nak blogwalking belum berkesempatan lagi.

Tak sabar nak ke tempat yang sentiasa boleh online.. hehehe… so hari-hari ngadap blogggg jer nanti…

BTW, camne template baru? ok tak? Simple je kan…hehehe…

Bye semua!!! :)

No comments: