Friday, May 20, 2011

GAME SENGAL -SENGALMAN .

Assalamualaikum...

Petang ni jom kita join Game Sengal, Sengal Zone.. Hehehe... Disebabkan Sengalman tak bagi tajuk sesengal mungkin. Aku wat tajuk sendiri je..

Jom start game...

Satu petang , Saya dan Opet gebu sedang berjalan untuk pergi ke kedai Runcit Pak Leman .
Sedang kami melompat keriangan , kami ternampak seekor Beruang . Kami pun apa lagi, terus diam membantu macam batu belah batu bertangkup . Tiba tiba, kami terbau hancing giler lah .
Kami kehairanan selama patplohlapan saat lantas segera menggaru garu lubang idung kami .
Malangnya, udara segar yang masih ada itu telah berlalu pergi.
Dan kami terus pengsan tak sedarkan diri selama doplohpat minit.


aku rasa macam jawapan aku mengarut gila... Hahahaha...



harap maaf, blog dalam pembikinan..sorry if u guys rasa serabut.. Hehehe..

No comments: