Friday, June 17, 2011

BLOG WALKING BESAR-BESARAN !!

 

Assalamualaikum guys,

Jom kita join segmen Zippo nih.. Nanti boleh kita kenal satu sama lain and kenal blog-blog lain jugak.!!! Nak join, klik GAMBAR kt bawah nih..

26042011169

Zippo nak tau kekuatan blog nih, kalau korang nak tau, aku pon tak tahu apa kekuatan blog nih.. hehehe.. Aku suka update pasal apa yang berlaku dalam kehidupan seharian kita. TAPI kebanyakan readers baca entri aku mengenai pendapat dan pandangan dalam isu semasa.. hehehe… Boleh faham tak ape yang aku cuba sampaikan nih? :p

Aku taknak melalut n mengarut lebih.. hehehe.. Sebab hanya korang jer yang boleh nilai kekuatan aku… ngee :D

Thanks to Zippo sebab wat segmen macam nih..!! :) *aku asyik teringat zippo lighter jer* hehehe… JANGAN MARAH yer.. :p

Sekian.

22 comments:

Andrik McVean said...

best gak nie

Siti Farah said...

jom la join sekali.. :)

CIK CHIPSMORE said...

toink2..mendapat edia..hhahaha

ZIPPO MILLER said...

tq join ye,,,zippo akan bg tau bile event Blog walking besar2an ini kan berlaku yeh :)

Siti Farah said...

cik chipsmore : hehehe...

Zippo : mintak mintak la cepat..hehe..ujung bln tak mampu da nk ngadap blog.. :(

Zyash said...

Holla...dari blog zippo ne...selamat berkenalan...

Siti Farah said...

hye Zyash!!! :)

Mr.Thinker@Ali said...

Menerjah sini untuk menziarah anda dari rumah ZIPPO. Hehehe. slmt berjalan-jalan di dunia blog sampai ke bulan yo! >.<

linda a.k.a ibusumaiyah said...

salam kenalan....sessi terjah bermula....;)

Siti Farah said...

Ali : tenkiu sudi singgah..

Linda : salam kenalan jugak!! :)

Ashraf Jalil said...

salam kenal =D

Siti Farah said...

hye Ashraf Jalil :)
thanks sudi singgah :)

Aina said...

Kak Aina datang dr blog zippo. Salam kenal. Selalu-selalulah datang rumah akak yer.

Siti Farah said...

hye kak aina :)

CIK CHIPSMORE said...

hye jegak..ekeke..gedik santai..bosan lol..so sebok2 nak hye jugak..lalala

Siti Farah said...

cik chipsmore : nak hye banyak kali pon takper... ehehe.. :)

hasrul hassan said...

Salam singgah dari BK.

:) selamat berkenalan dalam dunia blog. Special toke: I Follow U.

Jemput ke blog saya untuk usyar apa yang mungkin anda suka.

Hanya ketuk dan beri salam:
BANGKU KOSONG

Terima kasih.

Siti Farah said...

macam tak percaya jer empunya blog bangku kosong singgah sini.. huhuhu... :)

blackroses said...

singgah salam perkenalan..dari bloglist zippo terjah sini...


dan follow sini juga...

Siti Farah said...

thanks blackroses :)

sobri yaacob said...

mlawat dri segmnt zippo..slmat berkenalan :)

Siti Farah said...

hye sobri yaacob.. thanks sudi singgah dan selamat berkenalan jugak!! :)