Sunday, June 5, 2011

Aku Penagih???

 

Assalamualaikum readers yang comel, cute, handsome dan macho sekalian…. ceewahh!!!

Rasa macam sebulan aku dah tak update blog, padahal baru berape hari je tak bukak..hehehe.. tapi, korang nampak tak statement berani mati aku kat ATAS tu? sebelum tu aku nak warning kat korang yang aku ni bukan sejenis cam #adindaevans tu eyh…

Ya, aku penagih sebab aku sudah ketagih. Ia lebih dari ganja dan dadah atau rokok… LEBIH dari tu semua… Aku tengah risau nih… huhu… Korang nak tau tak aku ketagih dengan apa? hehehe… Aku sebenarnya ketagih .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

angrybirds-title *ikhsan Google*

ni haa… hahahahahaha… Gila ketagih, pasal ketagih tu la aku tak tidur lagi pukul 4 pagi ni..hehehe… mula-mula aku install kat Google Chrome jer, tapi tak puas hati, terus aku download dekat SINI .. Baru puas nak main…ahahahahah…

Mula-mula rasa macam bosan jer, tapi bila keupayaan berfikir aku dicabar, terus aku addict main mende alah nih… Padahal sebelum main tadi mengantuk giler dan sekarang tak boleh nak lelapkan mata. Ni aku baru selesai Level 3 .. lepas update ni aku nak teruskan perjuangan aku semula… hehehe…

Korang yang belum cuba try test main game ni, silalah cuba yer.. ke aku sorang jer yang ketinggalan nih??? hehehe…

 

Selamat PAgi Semua!!!

Assalamualaikum… :)

 

notajari: bird bird dalam game ni comel-comel belaka.. (tetiba teringat kat Bert classmate PLKN aku dulu..haih!!!)

2 comments:

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

ca nak donlod la cmnie...hehe..

wah..da ada header.. :)

Siti Farah said...

ehehehe...dolod jangan tak dolod ca...

simple kan header tu? hehehe :)