Monday, June 20, 2011

Mega Bloglist Umar FaruQ

 

Assalamualaikum guys,

Satu hari tak update dan tak blogwalking rasa semacam plak. Semalam aku balik kolej dan baru petang tadi sampai rumah. Wifi plak kejap ade kejap takde, ni ade sikit ni boleh lah aku nak update sikit kan.. ehehe.. Blog first aku g, blog si Umar FaruQ nih!! ahaha.. sebab nak tengok segmen blogger kental tu..

header-umarfaruq-8

Umar FaruQ ade buat Sale kat MEGA BLOGLIST besar-besaran.. dah namenyer pon mega kan.. ahaha… Mall lain buat sales, dia pon nak buat jugak. :p

Sekarang aku nak ajak kawan aku yang jadi blogger join segmen Umar FaruQ nih.. sebab aku nak semua sama-sama naik dalam dunia blogging nih..ngee :D

So, aku nak jemput NaNa , Ain dan Ima untuk join MEGA BLOGLIST nih!!! hehehe .. Korang wajib join!! ahahaha… kalau tak join, tak sayang aku lettew.. :p

Sekian untuk malam nih.. heheh..

Bubye!!! :)

10 comments:

Umar Faruq said...

woah.. blog first woo.. hha.. tq2.. :D

Siti Farah said...

ahaha... mesti la first.. :)

Wahida said...

Eh, sama la. Kita pun join blog list beliau :D. Salam kenalan :)

Siti Farah said...

ngee :D salam kenalan jugak... :)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

singgah sini dari senarai Megabloglist Umar Faruq... (^^,)

Siti Farah said...

hye izzat :)

A M E ! said...

hello there . ame singgah sini dari blog Umar Faruq . good luck ya . happy blogging .

have a nice day ahead ya . ohh jemput singgah blog ame ya . :))

Siti Farah said...

Hye Ame, nt org singgah..hehehe :)

Mrs. Farhan said...

dtg sini jalan2 jenguk tuan blog. =)

Siti Farah said...

tenkiu Mrs.Farhan... :)