Saturday, June 18, 2011

Dia ni memang kental beb!

 

Assalamualaikum readers,

 

Hari ni agak keletihan la jugak coz kerja berjalan ajer kan.. hehehe.. Tapi disebabkan aku ni BLOGGER KENTAL, so aku join lagi segmen dari sedara Umar Faruq nih.. hehe..

header-umarfaruq-8

Dalam segmen kedua nih, aku kena review top commentator blog aku nih.. Before this aku tak letak lagi widget tu kat blog nih, tapi kerana ke”kental”an aku, aku cari gak coding untuk widget tu.. hehehe..

blogger tegar 

Haa, tengok kat atas tu… Sedara Jahidih Saili blogger yang kental meng”komen” blog aku dan meng”update” blog beliau.. Aku suka blog dia sebab banyak cerita pasal kehidupan seharian kita sebagai insan di muka bumi nih. Banyak nasihat dan pengajaran. Sebab tu aku suka. Lagi satu, aku rasa Jahidih Saili ni blogger dan follower tegar,, hehehe,, kalau tak tegar, takkan la dia komen blog aku kan? kan ? kan? so, Jahidih Saili @ Ibnu Saili memang KENTAL!!!

Umar Faruq, aku nak pesan nih, sok dan lusa memang aku takleh nak update sebab aku ada hal kat kolej. bawak pi laptop pon takdak wifi tak guner der.. broadband memang aku tak guna.. Jadi, kalau nak wat segmen, tarikh tutup tu lambat sikit ea.. pleaseeeee…. ehehehe :)

 

Sekian.. :)

8 comments:

muz said...

umar jangan, biar dia...haha

Umar Faruq said...

hahahha.. nnti aku pertimbangkan.. :)

Mrs. Farhan said...

X aci, x aci. Hik3. Gurau je farah. =D

Jahidih Saili said...
This comment has been removed by the author.
Siti Farah said...

muz : dengki la tu.. ahahaha

Siti Farah said...

Umar Faruq : Tenkiu bro!! :)

Siti Farah said...

Mrs Farhan : aci kt india.. hehehe...

Siti Farah said...

Jahidih Saili : sy lagi tak sangka... hehehe