Saturday, June 11, 2011

Kegunaan Lain Shawl

 

Assalamualaikum guys,

Semalam masa naik train, aku terfikir sesuatu…hehehe.. rupa-rupanya shawl ni ada banyak kegunaan tau… Contohnya,

Yang Utama,

Photo0235 

First, mesti la pakai untuk tutup aurat kan.. okeh, aku sedar tu tak sepenuhnyer tutup…

 

yang kedua,

Photo0258

Korang boleh guna untuk jadi ninja, takpon taknak bagi orang lain cam korang, ataupon tutup hidung korang bila terbau something yg tak best…hehehe

 

yang ketiga,

Photo0242

korang boleh gak nak guna untuk menentukan arah angin…hehehehe…

 

yang keempat,

Photo0260

Guna untuk tutup muka korang masa tido..lagi-lagi kt dalam public transport macam KTM tu..hehehe.. sandar tepi, tutup muka n tidur..*aku buat nih!!*

 

yang kelima,

Photo0259

Kalau matahari terik sangat, amik jer shawl tu tutup muka terus…ahahahaha…

 

hahahahah…tu jer idea mengarut dari aku…hehehe..

notajari:semua gambar tak diedit langsung sbb tak suka.. dan semua tu di amek masa sebelum ke UNISEL dan selepas Pulang dari UNISEL… hehehehe….

2 comments:

ima althafunnisa' said...

haha..yang kegunaan kedua tutup hidung untuk elak bau tu memang da biasa buat..

banyak kegunaan shawl nih kan..;)

Siti Farah said...

ade banyak lagi yg tak sempat nak kaji...hehehe,,,