Friday, June 24, 2011

Magician or Murderer?

 

Assalamualaikum guys,

seriously hari ni aku taktau kenapa aku malas sangat nak update blog. hehehe. bukan sombong tapi aku still pening kot, semalam blogwalking lama sangat sampai pening dan muntah-muntah..ahahaha.. padan muka aku kan.. pening pon sebab mata aku dah semakin kabur dan belum ada kesempatan nak tukar spec baru.

Petang ni aku nak share satu video yang aku jumpe kat youtube. Kepada mereka yang takleh tengok darah ataupon lemah semangat, anda tidak digalakkan untuk view video yang tak berapa ngeri ni kayh!!! hehe

 

Watch this!!!

4 comments:

La Jieja said...

huh...xmo kawen ngn magicion...aahahahha

Jahidih Saili said...

alamak!!teruknyee..kesian dgn si isteri tu...farah, jgn kahwin dgn magician k..:)

farahin nasir said...

baru je lagi sy tengok vedio nie.. nak wat camne kalo dah namanyer ajal.. d tngan suami sendiri ha..

KALO FOLLOW RAMAI2 NAK WAT APE KAN??

Siti Farah said...

La Jieja : kawen boleh, jadi pembantu jgn.. hahahah... :)

Jahidih Saili : sy taknak kawin dengan magician, takot nt dye buat magic kawen 4... ehehehe

Farahin Nasir : tu la, tp silap magician tu jgk kot.. tak tengok keadaan dulu sblm wat aksi ngeri.. :)