Saturday, February 25, 2012

Bingung – Hafizah Naser

 

Aku baru perasan lagu ni.. Best plak rasenyer… heheehe…

 

Kau katakan kau yang mencintai aku
Kau katakan kau yang merindui aku
Bila diriku tiada di sisi
Engkau pun mula mendustai aku
Coba kau fikirkan apakah kesalahan diri ku
Kerna ku bingung bila kau selalu lafazkan

I Love you,
I want you,
It is all that you’ll ever say
I need you,
I miss you,
And you always wanted me to stay
But you betrayed me
Betrayed me right from the start
But you betrayed me
Betrayed me right through my heart

Kau katakan kau yang memerlukan aku
Kau katakan kau yang menginginkan aku
Bila diriku jauh darimu
Engkau pun mula mencurangi aku

Coba kau fikirkan apakah kesalahan diriku
Kerna ku bingung bila kau selalu lafazkan

I Love you
I want you
It is all that you’ll ever say
I need you
I miss you
And you always wanted me to stay
But you betrayed me
Betrayed me right from the start
But you betrayed me
Betrayed me right through my heart

Haruskah aku melupakanmu
Segalanya memori bagiku
Kerna ku bingung bila kau selalu lafazkan

I Love you
I want you
It is all that you’ll ever say
I need you
I miss you
And you always wanted me to stay
But you betrayed me
Betrayed me right from the start
But you betrayed me
Betrayed me right through my heart

I Love you
I want you
It is all that you’ll ever say
I need you
I miss you
And you always wanted me to stay
But you betrayed me
Betrayed me right from the start
But you betrayed me
Betrayed me right through my heart

Wednesday, February 22, 2012

Tutti Frutti !!!

Assalamualaikum guys,

Haahahahaha.. Aku nak gelak sorang-sorang bila aku terfikir yang semester ni aku memang kuat makan.. Sana Sini, asalkan sedap jer mesti aku nak rasa.. Aku taktau la ape nasib aku bila ade kereta sendiri nanti.. Mau badan aku berisi sebab pi mencari tempat makan best je lepas nih.. hahaha…

Ni nak bercerita pasal Tutti Frutti… Aku adelah penggemar TF yang setia.. ahaks!! :p Boleh dikatekan setiap minggu, hari Jumaat aku akan pi TF yang kat Rawang tu.. hehehhe… Rasa macam da ketagih! Sampaikan kawan-kawan aku takleh nak sebut TF, nanti mesti aku nak pi mase tu jugak.. Tapi atas sebab tiade kenderaan nak pi, aku akan sabar dan tahan nafsu aku tu.. hehehe..

Last week aku ade g TF ngan Cacho n Nana.. 1st time pi ngan depa berdua.. Selalu aku pi ngan kawan aku sorang lagi tu jer. Nama? tak perlu nak mention kat sini kot.. hahah.. :p

Sangat best pi ngan Cacho n Nana sebab kami sangat enjoy kat sane.. :D Happy together la katekan.. hehehe.. :p

Tutti frutti 2 cup utk 3 orang sudah memadai bg kami :)

Setiap kali pi TF, flavor wajib bg aku is Coklat ngan Strawberry coz sangat sedap! Red Velvet pon sedap gak, Green Apple pon sedap gak. ahh! boleh dikatekan semua flavor sedaplah! :D  Kali ni kami amik semua flavor .. Untuk toping , almond adelah wajib bagi aku.. Takde almond, rase macam ade mende yang kurang jer.. hehehe… :p

TF sangat suka dinding cermin nih.. ahaks!

BTW, kalau nak pi TF korang pi la weekdays. Ada student price tapi kene bawak student card la yer.. 10% discount for student price.. Even 10% jer aku sangat la bersyukur, baik ade drpd takde discount… hehehehe…

TF nampak lazat… nyum! nyum!

Bagi aku, kalau dibandingkan dengan Froyo lain, aku prefer TF la.. sebab rasa dia sangat sedap walaupun ade orang kate TF tak best. ahh! peduli ape aku? janji aku suke! heheheeh…

TF 

TF

Kalau mintak aku wat slogan, aku akan cakap “Saya suka TF Froyo kerana ia kurang manis dan sangat sedap!!! yeay!!! “  hahahaahah… aku memang tak suka makanan yang terlalu manis .. Jadi TF froyo adelah yg terbaik untuk aku.. heheehehe…

Adoiii!!! citer pasal TF ni, terase macam nak TF la plak skg.. adehhh!!! k la.. GTG ..

Bye!!! :D

BBQ Land & Steamboat Kuang

Assalamualaikum guys,

Whoaaa!!! Semalam memang syok aku ngan kawan-kawan aku makan kt BBQ Land Kuang… Ni semua gara-gara JJCM la nih! ahaks!!

Akibat tergoda tengok Qi makan dan kami memang da lama nak pi makan steamboat, kami pi la jugak semalam memandangkan hari ni masing-masing takde kelas.. :)

Kami gerak dari Unisel Bestari Jaya, ambil masa 20minit la jugak nak sampai Kuang. Dan senang sangat nak cari BBQ Land ni. Masuk je simpang Kuang, lepas jambatan korang akan nampak barner besar BBQ Land, confirm takkan sesat punyelah!

Sampai-sampai jer, pi amik nombor meja kat cashier dulu, lepas tu pelayan akan sediakan dapur untuk korang. Sementara tu korang pi la amek apa-apa yang korang nak. Bayaran, RM20 untuk dewasa, RM10 untuk kanak-kanak (6-12 tahun ) , bawah 5tahun FREE!!! Makanlah banyak mana pon korang nak sampai kenyang.. ngee :D

Memang enjoy sakan la kteorang kat situ.. Dari pukul 8.45-11.00 malam kteorang kat situ… Seronok makan ramai2 nih.. hehehe.. :p

BbQ Landme with Nana & Cacho

Punye la meriah kami makan… tu baru side depan kteorang.. yang korang tak nampak, lagi banyak makanan… eheheheh… :p

DSC_1233cacho yg memang semangat dgn chopstick nyer.. :p 

RM20/person sangatlah berbaloi sebab korang leh makan banyak mana yang korang nak selagi korang mampu… Seriously sangat best!!! heheeh.. :)

DSC_1235 sila fokus kt makanan tu yer.. heheeh… :p

Aku suka time macam ni sebab banyak kenangan yang kteorang create bersama masa kat sana.. Happy sangat-sangat… :D Thanks kawan!!! :D

Ok la, tu je aku nak citer.. Siapa-siapa rasa nak makan steamboat n BBQ , leh la pi BBQ Land kt Kuang tu yer… :)