Wednesday, February 22, 2012

BBQ Land & Steamboat Kuang

Assalamualaikum guys,

Whoaaa!!! Semalam memang syok aku ngan kawan-kawan aku makan kt BBQ Land Kuang… Ni semua gara-gara JJCM la nih! ahaks!!

Akibat tergoda tengok Qi makan dan kami memang da lama nak pi makan steamboat, kami pi la jugak semalam memandangkan hari ni masing-masing takde kelas.. :)

Kami gerak dari Unisel Bestari Jaya, ambil masa 20minit la jugak nak sampai Kuang. Dan senang sangat nak cari BBQ Land ni. Masuk je simpang Kuang, lepas jambatan korang akan nampak barner besar BBQ Land, confirm takkan sesat punyelah!

Sampai-sampai jer, pi amik nombor meja kat cashier dulu, lepas tu pelayan akan sediakan dapur untuk korang. Sementara tu korang pi la amek apa-apa yang korang nak. Bayaran, RM20 untuk dewasa, RM10 untuk kanak-kanak (6-12 tahun ) , bawah 5tahun FREE!!! Makanlah banyak mana pon korang nak sampai kenyang.. ngee :D

Memang enjoy sakan la kteorang kat situ.. Dari pukul 8.45-11.00 malam kteorang kat situ… Seronok makan ramai2 nih.. hehehe.. :p

BbQ Landme with Nana & Cacho

Punye la meriah kami makan… tu baru side depan kteorang.. yang korang tak nampak, lagi banyak makanan… eheheheh… :p

DSC_1233cacho yg memang semangat dgn chopstick nyer.. :p 

RM20/person sangatlah berbaloi sebab korang leh makan banyak mana yang korang nak selagi korang mampu… Seriously sangat best!!! heheeh.. :)

DSC_1235 sila fokus kt makanan tu yer.. heheeh… :p

Aku suka time macam ni sebab banyak kenangan yang kteorang create bersama masa kat sana.. Happy sangat-sangat… :D Thanks kawan!!! :D

Ok la, tu je aku nak citer.. Siapa-siapa rasa nak makan steamboat n BBQ , leh la pi BBQ Land kt Kuang tu yer… :)

3 comments:

mizuhana_ai said...

nasib msuk pic nie.. xoxo haha

Siti Farah said...

@mizuhana_ai hahaha.. pix lain, kite abadikan dlm kenangan masing-masing.. :) xoxo

nizam11 said...

kat sini ada kipas x...