Friday, May 20, 2011

Blog saya sudah ada header!!!

Assalamualaikum guys!!!

Wahhh..malam ni aku tidur lewat seyh..hehehe... *bajet cam malam sebelum ni tidur awal plak*...

Nampak tak perubahan blog nih? Hehehe... Serabut kan?? Maafla, keserabutan tu berlaku akibat sesuatu yang ditambah pada ruangan ini... Cewaaahh.... Skema tak ayat aku? Hehehe...

Nampak tak header kat atas tu?? Apa pendapat korang? Ok ke tak eyk? Tu percubaan pertama aku dalam design header nih! Sumpah tak suka!!! Hahaha...tapi tak tau malam ni aku mimpi apa sampai leh gatal tangan wat header tu..hehehe...

Stop melalut!! Hehehe... Aku nak tau pendapat korang eyh.. Please give ur comment... :p .. Sebelum tu nak inform, yang aku ni suka mende simple. Tak suka byk color dan sewaktu dengannya..

Bab template, nanti dah start online gune laptop aku betulkan balik..hehehe.. Gune hp ni susah..hp lame maybe boleh la nak drag n drop.. Hp yg ni takleh.. Laenlah kalau aku pakai iphone4 or HTC kan...

Ok lah, patik mahu beradu...

Selamat malam!!!
:D


harap maaf, blog dalam pembikinan..sorry if u guys rasa serabut.. Hehehe..

4 comments:

Mambang Terbang said...

nak kemas dah blog tu..sikit je lagi tggal :) hehe..

http://violencexx.blogspot.com/

Jahidih Saili said...

alamak..farah..besarkan lg header tu..hee

Siti Farah said...

Mambang terbang: hehehe..tu la..dalam proses..

Siti Farah said...

Jahidih Saili : kecik ker? Hehehe... Tengok kt hp cam besar... Nt farah adjust lg eyh.. Tenkiu!! :D