Saturday, May 14, 2011

Akibat terlalu asyik berblogging!!!

Salam guys!!!

Hahahaha..aku percaya yang korang belom tidur lagi gara-gara seharian takleh nak update blog... Mesti sekarang korang tengah ketuk-ketak-ketuk-ketak dok tekan keyboard tu kan! Hhahaha..aku pon sama gak, tapi bukan keyboard lagu...aku tekan keypad..hehehe...

Ok, stop pasal kes blogger under maintainance tu! Sebab aku baru terjaga dari mimpi nih! Huhu... Mimpi apa? Mimpi seram? Mimpi basah? Mimpi disiang hari??? Hahahaha...semua tu bukan... Tapi aku bermimpi sebab terlalu khayal berblogging.. Da macam ketagih plak rasanya... *statement takleh blah!* hehehe...

Akibat terlalu asyik berblogging, aku lupa yang aku belum siapkan website untuk sistem aku!!!! Memang giler arh! Lagi sebulan jer nak bercuti..form je siap...Main page tak settle lagi... Database semua dah settle...

Adodoi...bab main page ni memang aku lemah sebab nak kena design lawa-lawa!! Dan aku tak reti nak design lawa-lawa tu! Lawak boleh la kot! Huhuhu... Kalau aku hebat tang design bagai nih, mesti blog aku ada header macam blog korang gak! Hehehe...

Ya Allah, bagilah aku kekuatan dan ketabahan dalam nak menyiapkan Main Page tu...huhuhu... Semoga semuanya settle sebelum start sem baru nanti... Amin....

Pada kawan-kawan blogger sekalian, selamat berblogging semula!!! Hehehe...

Nunyte!!! :D

3 comments:

Jahidih Saili said...

Assalamualaikum..
selamat pagi..
a..jgn lupa siapkan kerja k..sy boleh tlg tp xtau nk buat..hehe

Siti Farah said...

Jahidih Saili> waalaikumussalam dan selamat pagi jugak!!! Hehehe...takpe, tolong bg semangat pon dah ok...hehe..

Jahidih Saili said...

hehe,,yakin boleh!!