Sunday, May 15, 2011

Saat Dayana AZ RAJIN untuk REVIEW

Assalamualaikum...

Update lagi...dan segmen lagi, segmen mintak d riview...hehehe...

Tadi tengok akak buat kuih, ni sambil membuai anak buah blogwalking la kejap... Singgah kt blog SINI dan ade mende menarik kt sini.


even baru first time dan baru jadi follower, aku suka blog tu... Template ok, semuanya jelas. Tak payah susah-susah nak cari button FOLLOWER & shout box...
Paling aku suka, banner tu disediakan dengan coding html sekali... So senang blogger hp cikai cam aku ni nak join segmen yang ada...hehehe... Tenkiu ya!!!

Ok, tu je la... Apa-apa pun thanks coz buat aktiviti review meng'review' nih...

Sape-sape nak join, klik banner atas tu yer.,.,. Saya nk sambung membuai...

Tataaaaa :D:D

3 comments:

Dayana AZ said...

hehehe thanks sebab sudi join ! :D, nantikan reviewnye yeah !

aMiRaH said...

Review~ Review~ =)

Siti Farah said...

Dayana Az> hehehe...thanks coz sudi meng'review..'

amirah> review.... Hehehe