Tuesday, May 10, 2011

1st Giveaway dari Mambang Terbang!!!

Salam guys,....

Sedang aku berblogwalking, bukak blog tiba-tiba jantung aku berdegup kencang... Huhuhu... Apsal nama aku ada kat situ?? Haihh... Bila bukak jer blog NI aku tengok muka aku terpampang kat situ. Dah macam WANTED plak! Hehehe...

Aku dapat GA ni pon sebab aku jadi follower ke-100 MAMBANG TERBANG .. Hehehe... Terima kasih ye MAMBANG TERBANG atas kesudian anda tu.. Sebenarnya aku dah lama bercita-cita nak jadi follower ke 100 200 300 dan seterusnya kepada setiap blog yang aku terjah... Macam best plak kalau dapat...

Kali ni da dapat, memang syok la...hahahaha... Lagi sekali, Thank MAMBANG TERBANG !!!

Kalau korang nak terjah blog MAMBANG TERBANG ni, klik je yer... Tak silap aku MAMBANG TERBANG baru join dunia blogging nih.. Masih junior macam aku la..hehehe...

Ok la, nak sambung tengok berita... Bubye!!! ;)

No comments: