Wednesday, March 9, 2011

Heartbeat.my

Salam Guys,

Yeay!!!!! ari ni saya pon dah register untuk join Heartbeat.my ni. Hearbeat.my ni macam nuffnang gak, iklan percuma kat blog kita tapi syarikat Heartbeat nih bukan lah pesaing Nuffnang, so status Glitterati Nuffnang kita tu takkan hilang. Saya join pun lepas tengok kat blog CikEpal dan blog Dear Hafiz . Jadi, sementara ada masa ni, apa lagi join je lah kan.. bukan kena bayar pun. :) Just Register, Get the Code and advertised at Ur blog… Simple As ABC … hehehe… so, ape lagi, jom La Register Heartbeat.my ni .. Nak Senang, Click SINI or kat Bawah ni…. :)

 

336X280a

CikEpal pun baru jer join tapi dah dapat RM200++ … Nak cuba nasib Gak laa…. Tapi kena la rajin update blog lagi lepas ni…hehehehe….

 

Ok, see yaa!!!

sekian,

Penulis tak bertauliah

Sayalah :)

No comments: