Thursday, March 10, 2011

Churp Churp

Salam Guys,

Korang tengah buat apa tu? ,minum petang eyh? pada yang minum petang, selamat minum petang, pada yang dok berjogging, memang anda hebat blog’jogging’ dan pada yang tidur, selamat melelap kan mata. :)

Semalam aku cerita pasal Heartbeat.my kan? sekarang aku nak cerita pasal Churp Churp plak. Churp Churp ni lebih kurang macam Heartbeat dengan Nuffnang tu juga, tapi kelebihan Churp Churp ni, korang tak payah ada blog pun korang boleh share dekat Facebook, Twitter or Myspace korang sekali pun.

Apa yang korang perlu buat, cuma daftarkan diri korang dan share link untuk setiap iklan yang ada tu. Senang jer. Aku baru buat pun boleh dapat RM2.80 dah. Even nilai tu sikit, lama-lama nanti boleh banyak jugak kan… Bak kata pepatah, simpan sikit-sikit, nanti lama-lama boleh jadi bukit. Jadi tak salah korang nak join Churp Churp ni. Kalau korang nak join, korang boleh tekan kat SINI or pixca Churp Churp kat bawah ni.

churp churp 

Lepas tu korang click SIGN UP .. nanti keluar form macam bawah nih.

churp churp form

Korang isi je form tu dengan butir peribadi korang yang sebenar-benarnya yer. Then Tekan submit. Kemudian korang follow lah step yang seterusnya.

Churp Churp ni banyak kempen, dan majoriti setiap klik boleh dapat RM0.20 .. Tapi korang jangan nak gatal-gatal tangan p tekan sendiri yer, aku katuk nanti…hehehe… Churp Churp pun ade T&C jugak, pada yang tak tahu T&C tu apa, T&C adalah Term& Conditon dalam bahasa Melayu nya Terma & Syarat.

Apalagi, jom Lah join Churp Churp sekarang!!! Tengah ada banyak Campaign yang meletups tu!!!! jangan lepaskan peluan korang kayh!!!!

sekian,

penlis yang taj bertauliah,

sayalah :)

4 comments:

k e y r i said...

hmm..nk try ah!

k e y r i said...

under 18 leh join ka??

Siti Farah said...

keyri>>> ase boleh jer....try tengok dkt T&C...

k e y r i said...

oh..alritey thanks!