Wednesday, July 6, 2011

Tiba-tiba je kreatif

 

Assalamualaikum guys,

 

Aku ni bukan seorang insan yang rajin dan suka tulis warna-warni.. Tapi kali ni aku sendiri pelik apsal tetiba aku kretip!!

knowledge management

Dan aku tak tahu sejak bila tulisan aku jadi macam tu.. ehehe :p

Knowledge Management KM

Tengok tu!!! pelik pelik… walaupon copy dari tenet jer.. tapi pelik camne aku leh wat camtu.. ahahaha… :p

 

Rasa macam menarik pulak biler cantik macam tu.. ahahahah *perasan cantik* :p

3 comments:

AL AZRUL said...

di kampus....msa dlm kuliah... ape note yg lecturer bagi, sya akn wat mind map... kwn lain tlis note biasa2 je,... lps tu mula la kna usya pelikdgn kwan...kah3...terlebih rjin

Mejuez said...

ada kala nya bila buat pembentangan dekat depan lecture ambil markah jugak hasil penyampaian dan kreatif kita semasa menulis dalam kertas majong tuh.. :D


oit? ambik hotel management ke?? sama ler kita.. ehhehehe

Siti Farah said...

Al Azrul : same la, selalu gak wat mind map tapi guna pen biru jer.. tak suka color.. ehehe..

Mejuez : taklah, amek Dip IT.. tapi sekarang ada training, tu kena buat pasal knowledge management sikit.. ehehe