Monday, July 25, 2011

Apa ni? Tak suka laa…

 

Assalamualaikum guys,

Pagi pagi lagi dah online Fb.. Berblogwalking dan berguling…. Erk!!! Lepas tu aku tak tau aku tertekan link apa sampai kuar page LOG IN to enter this page.. hurm..

Masa tu dah rasa tak sedap hati, cepat-cepat on laptop dan terus meng ‘online’ kan diri semula. Bukak google chrome, enter address www.facebook.com dan…..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Tadaaaa!!!!

image

 

Hishh!!! memang tak suka betullah… walaupun aku dak IT, aku taktau apa itu NGINX (pronoun as Engine X) .. Walaupun aku dah google menatang tu, aku masih tak faham apa itu NGINX!!! Tension lah macam nih. Nak on Fb kene pergi Profile page, baru leh masuk.. Leceh ar.. huhu..

Korang tau tak mende ape nih? leh tolong gtau or citer tak ape mende nih.. Serious cam blur jer sampai bab IT dan network nih.. Cannot Gi!!!!

2 comments:

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

ca lagi la tak tau..pebendo tuh??

Siti Farah said...

huhuhu... my senior said tu server.. sy pon tak faham...