Wednesday, April 20, 2011

Cerita Main dengan GAY?

Salam Guys,

Dah lama aku tak update blog.hehehe..nak buat macam mana, kemalasan menguasai diri :p . Hari ni, gatal tangan pulak nak update bila aku tengok jer report kat akaun Nuffnang aku tu… haissshhh…. Meh aku cerita meh…

Aku ni, bukan lah nak cerita yang biru ke kuning ke coklat ke kat korang.. Tapi korang tengok la ni sendiri.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Nuff1

Korang nampak tak tu? nampak tak? nampak tak?

“cerita main dengan gay” , haisshh… korang janganlah cari mende tu dekat blog aku ni, sia-sia jer korang cari kat sini tau. Blog aku ni tontonan UMUM, jadi takkan ada mende tu semua. Gay ke, Les ke, Bi ke, memang tak ada…Buang masa korang je cari mende  tu kat sni… hehehe… aku ni boleh diibaratkan kanak-kanak lagi walaupun aku dah 21 ye kawan-kawan. :p

Hehehehe, dan korang yang dok baca ni plak, jangan tertipu dengan tajuk posting aku hari nih. Kalau ada rasa yang tertipu tu, mesti korang pon mempunyai pemikiran seperti “si dia” yang mencari “mende” tu dekat blog aku nih..hehehe.. Blog aku suci. :p

Sekian untuk hari ni,

Penulis yang tak bertauliah,

Sayalah :)

 

 

notakaki: dah lama tak update guna lappy, EXCITED pulak rasa..hehehe :p

No comments: