Tuesday, January 25, 2011

Sengal Zone : Saya Takut Doktor !

header 12

Hahahaha … Tak pernah aku nak layan apa-apa segmen kat dunia blogging ni tapi hari ni aku buang tebiat sikit. Aku sebenarnya nak bukak blog Melromeo, tapi disebabkan page beliau tersangatlah lambat nak load aku pon bukak la entri baru si Sengal Zone hak milik kekal En.Udin nih!!! hahahaaha…. Maka aku pun cepat-cepat bukak Windows Live Writer aku nih sambil taip laju-laju untuk entri nih…

Incik Udin yang sengal, meh saya jawab soklan anda yer….

Ready

Set

Go…

Soklan PERTAMA :- Anda Takut Doktor Apa?

Jawapannya doktor GIGI..hehehe…kenapa doktor GIGI? meh aku jawab soklan kedua plak….

 

Soklan KEDUA :- Kenapa Takut?

hehehe… kenapa aku takut? jap eyh, aku fikir jap…. errrmmm…urrmmm…haaaa!!!!!

Jeng!!!

Jeng!!!

Jeng!!!

Sebab aku ada pengalaman g hospital kerajaan untuk cabut gigi masa Form 3 dulu. Haisssh…malas kata apa la kan, doktor tu buat mulut aku ni macam barang mainan dye jer weyh…. Memang la dye da bius, tapi kan belum kebas ag dye da cabut gigi aku.. Sengal Betol Lah!!!! pas cabut tu baru aku rasa kebas… masalah..masalah….

Lagi 1, aku ingat lagi masa Form 4.. Gigi aku comel jer, dye g gerudi yg gigi depan nih pastu tampal. Siyes tak cantik dowh!!! pastu masa dye laser tu, Gusi aku TERBAKAR (maksudnye luka r, sbb laser kan panas) … Seminggu aku tak makan nasi tau!!! memang terbaek lah!!!

 

Haaa…Incik Udin, soklah da dijawab…..hehehe…..

sekian,

Penulis yang tak bertauliah

saya lah :)

5 comments:

Cikin said...

alolo . ada kngn yg agak pahit gitu . patot laa .

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...
This comment has been removed by the author.
Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

oke ! sy pn takot ngn doktor gg gk ! huhu

Siti Farah said...

Cikin>> kenangan yg sangat pahit...hehehehe...
Cik Yuki>> tapi nnt nak kena jumpe doc GG gak!!! huuuwaa!!!

wantie said...

Ai pun takut Dr. gigi. Ni pun ada plan nak pergi cuci gigi. cam na ler. sakit ke idak eh.

Ai follow u. you follow ai k.