Wednesday, January 26, 2011

Bloglist Tak Salah.

Salam Guys!!!

Bertemu lagi dalam ruangan Sila Join Segment Sape-sape jer….hahahaha….

Aku sebenarnya ngah layan Movie Lagenda Budak Setan nih, bajet macam pagi sok takde kelas jer kan kan kan. Dok syok layan sampai meleleh-leleh airmata tetibe ade insan dok anta msj chat kat FB aku.Lalu aku pon pause cerita ni kejap dan alang-alang tu, tengok blog kejap… Tetiba ada komen…hehehehe… kat komen tu aku bukak la link mereka yang comment entry Sengal aku tu kan dan tak semena-mena aku ternampak 1 Contest nih!!!

Bloglist Tak Salah

tak salah

Dengan segala perasaan tak malu dan tak segan, aku berkobar-kobar nak join contest nih!!! weehuuu!!! Lagenda Budak Setan leh tunggu dulu…hehehehe….. Ala, saje-saje je nak join Contest ni sebab tak salah aku nak join. Terbuka pada semua lapisan umur kowt!!! atok, nenek, adik, abg, akak semua leh join yer!!!

Jadi, apalagi silalah join!!!! Tataaaaa…….

1 comment:

Mr.Eye said...

okeh!
thanks sudi join...
goodluck!