Sunday, July 22, 2012

Persediaan awal

Semalam awal awal lagi dah pergi beli tiket bus, taknak jadi cam tahun tahun sebelum ni bila terpaksa tunggu raya pertama or kedua baru balek kampung. Huhuhu,

Ni first time naik bus Mara Liner dan kali kedua naik bus Utama Express. Dan aku menggharapkan perjalanan pergi balik yang selamat dan selesa. Almaklum la, bulan puasa dan musim raya kan. Harapnye tak letih sangat la nanti. Nak drive sendiri, parent tak bagi. Risau katanya,jadi terpaksalah naik bus. Lagipun bukannye tak biasa, selalu sangat dah pun.


No comments: