Friday, October 9, 2009

klaz plg boring stp mggu.....

ary ni aku ade 1 klas jer,(profiency english 2).....
n stp mggu aku plg x ske klas ni...
aku bkn xske sbb aku bnci english.....i love english....
but aku x bper nk bkenan kt lecturer tu....why?why?why?
ok r......kt sini aku bkn btujuaan nk mngumpat,mngutuk atau pe2 jer yg swaktu dgn nyer.....
tp aku nk cter pe yg aku n mber2 aku rse slame ni......
mse aku amik subject tu time sem 1 dulu,aku la org plg rajin nk g klas......
n tu ade la satu2nyer klas yg aku x pnh ponteng...
but now,aku rse aku org yg plg mlas nk g klas....tlalu la malas.......
cipan pon x mls cm aku tau.....
aku maybe leh trime klw lecturer tu xleh but lawak or try ktawa ngan kteorg wat lawak cket....
so xde la boring sgt klas tu nnt kn....
tp ni x,cm xde prasaan jer......mse tu otomatik aku rse xde mood nk blaja...
english yg slame ni aku anggp subjek yg plg best da jd subjek yg plg mmbosankn......
mmber aku pon kate cmtu jgk.....
lgpon kteorang tgk lecturer lain ok jer klw bab2 lawak mlawak ni....
skurang2nyer student xde la boring n sterusnye blaja wat peta dunia kt dlm klas tu....
ni boring la yg amat........
nseb la dulu primary skool aku kt pahang n bkn kt sini....
mmber aku kate rmai cikgu skola kt sini xleh nk gurau cket....marah jer....
aku rse x slh bgurau slagi kteorg hormat kt lecturer tu.....

No comments: