Saturday, October 10, 2009

entry mlm sabtu............

 ari ni ari jumaat kan......sok ari sabtu.....lusa ari ahad........dan sterusnyer.....hihihihi
aku bru jer abes klas kul 10.10 td.......klas pe? kls Computer Hardware.......
kls ni pon agk boring coz sore encik ni agk slow n mmbuatkn aku mngantuk....
tmbh plak mamat2 yg agk x btauliah blkg aku dok bsing2 so spatah haram pon aku x fhm.......
yg aku tau td blajar sumer sal floppy disk and hard disk......cmne depa save data, cmne nk format n mcm2 lg la.............tp sumpah ckp aku x FAHAM LANGSUNG!!!

nape la aku slow sgt sal component2 nih.........td bru nk fokus,tbe2 de kuiz.....
arrrgggh........mkin tseksa batin ku......
da la aku x reti pe2 tbe2 de kuiz....
nseb ler bleh jwb cket2..........cdey gak aku td....huhuhuhuhuhu
daaa....ckup sal klas td.......


ni cter sal klas OOP plak....Object Oriented Programming(JAVA)
kls ni mmg aku ske.....coz subject nih ske wat aku pening thp cipan ble ade error n excited thp bagan ble menjadi........kne plak mdm yg ajar tu besh......lg la smgt aku nk blaja kn.....subject nih aku ske time lab jer.....klw time tutorial aku blur la sgt2.......
(TOPIK LAIN PLAK)

baru2 nih aku de dgr cter sal sorang artis yg x jd d pinang......lbh kurang cmtu la.....
maybe sume pokok pinang da abesh kot....thats why x jd kn.......hehehehehee....
mak aku ske sgt la kt artis tu.....aku kureng cket la.........kdg rse ksian pon ade gak....
lg2 pas baca blog dye kt myspace smlm.......
tp pe pon kisah sbnr,hanye dye ngan Allah jer tau......
so terpulang la pd diorang nk slesaikn masalah tu cmne.....
n aku hrp da xde sape2 nk tabur fitnah or wat cter sal tu ag.......
korang pon tau kn fitnah tu umpama kte makan daging org yg di fitnah tu....
dosa pon da cm dosa kte mmbunuh kan......
so da da la tu.......aku bkn nk bela artis tu......tp juz nasihatkn kte sesama manusia nih....
lgpun kne la fhm hidup depa......kontroversi je manjang...boring aku dgr....huhuhuhu.....
k la....aku nk rht jap nih.......ltih pas klas td...hehehehehehe.....bru blik nih.....mkn jap td....

No comments: