Tuesday, October 20, 2009

EMR Protector…….

k la………td aku da cter sal kesan radiasi pd manusia…..pd kita la kan……mesti korang terfikir,xkn la korang nk simpan HP n laptop korang lak kan……mende tu satu keperluan utk kita skg……even farra pon gne gak HP n laptop……n hari2 2mende ni ade ngan farra…….bayangkan la betapa terdedahnyer diri ni ngan radiasi elektromagnetic ni kan……bahaya…bahaya…..

ade caranye mcm ne nk kurangkan radiasi tu sumer…maybe xleh nk hapuskn 100% radiasi tu tp kte leh kurangkan kan…..macam mane erk???

haaa….mcm ni….skrg da ade EMR Protector dlm pasaran…EMR protector tu ape???? EMR tu stand for Electromagnetic Radiation……so ble bergabung jd la ElectroMagnetic Protector……

DSC01117 haa….ni la EMR protector tu……

klw korang pernah dengar pasal rantai BioCerastone korang mesti tau pasal EMR ni…..EMR ni adlh versi kecik dr rantai tu……klw Rantai Biocerastone tu guna kt manusia yg benyawa….EMR ni kte guna kt brg2 electronik yg hari2 kte gne tu……..mnde ni sticker…so leh tmpal kat HP,laptop,microwave n laen2 ag la……….sekurang-kurangnye mende ni dpt kurangkn 90% radiasi yg ade tu

DSC01112

…….so selamat la cket kte ni dr mnde yg mengancam nyawa kte tu……

mana korang nk dptkn mnde nih? EMR ni korang leh dapatkn dr farra sendiri……harga utk 1keping sticker EMR ni RM45.00 n RM80.00/2kpg….

selain dr kurangkn radiasi,EMR protector ni dpt kurangkn penggunaan minyak petrol jgk…….x kira la kereta ke motor ke….tp mmg boleh……korang pk r, 1 biji proton saga d isi minyak full tank dr ipoh boleh ke kuantan-pekan-dungun-marang n kt kemaman baru isi minyak blek……jimat ke x tu????juz tampal 2 kpg je dkt ngan tank tu……tp bkn tmpal dlm tank la k……klw x caya ley tanye my brother in law……kteorg da try before promote kt org……

farra da terangkn sal sumer ni…..nk beli ke x,terpulang pd u all……tp fikirlah sal kesihatan kita……if u r a student,mcm mana nk study n menghafal nota2 klw stp hari sel otak kte rosak……if u r a man,mcm mana nk dptkn zuriat klw sperm u all bengkok…..fikir fikir kan la ea……….

 

 

2 comments:

ween said...

hye, thanks for sharing :) nnt nak try cari la benda tu. hehe

adeQ faRra said...

hihi......klw nk emr protector tu,farra ade jual......