Sunday, October 16, 2011

Sabar & Kuat.

 

Assalamualaikum guys,

Letihnye rasa bila tidur pukul 6 lebih dan bangun kul 10pg.. 3jam je masa tidur. Tapi takpe sebab pagi-pagi lagi dah dapat dengar suara ayah.. :) Ayah call tanye khabar tadi dan agak sentap bila ayah kata “dah lame senyap je, tak telefon pon” . hurm.. ayah, sebenarnye bukan taknak telefon, tapi ank ayah ni tengah melalui masa-masa kritikal dalam hidup, takut menangis bila dengar suara emak and ayah nanti. Taknak mak ayah risau dengar farah nanges.. tu jer.. (i wish they read this but i know it just a dream!)

Segar je mata ni, terus aku membayangkan kawan-kawan aku sekarang ada dekat Dewan Utama dan bakal dapat scroll untuk Istiadat Konvokesyen Unisel tahun ni. Tahniah guys, korang dah berjaya tamatkan diploma korang dan hari ni hari sejarah untuk korang. Tahniah! :)

Dan aku? Aku gembira bila kawan-kawan aku dah berjaya convo tapi aku sedih sebab harapan aku nak convo sekali ngan diorang tak tercapai. :( Takpe la mungkin ada hikmah disebalik semua yang berlaku nih. Aku tak dapat convo tahun ni, aku boleh konvo tahun depan. :) InsyaAllah.

Apa yang penting untuk aku sekarang, aku kena sabar dan kuat untuk menempuhi perjalanan hari ini. Tu jer. Senyum jer.. :)

BTW, Happy Belated Birthday yang ke-21 to my Friend (Nas) , sorry tak dapat bagi kau hadiah semalam.. Tapi Aku rasa tahun ni kau dapat 21st birthday yang paling bernilai bila kau dapat scroll kan? :p .. Tahniah geng!

SDC13470 yang kiri tu Nas.. :)

Aku Sayang Semua Kawan Aku… DTM 2/08/09 I will miss u… :)

pakar IT pakar Teknologi

 

Ok lah, aku nak g basuh muka and mandi terus.. haahahah… teruk kan aku? basuh muka pon tak lagi dah menaip entry… :p

Bye!!! :)

3 comments:

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

gud luck fara~ jangan cedeh2 keh! =)

Siti Farah said...

@♥CiK DuYuNG [Ca]♥ Thanks Ca :)

Kongsi Apa2 Aje said...

setiap apa yang berlaku ada hikmah disebalik yer. tapi kdg2 kita pun mengeluh jgk kan. takpe tu..lmrah alam..saat2 kita memerlukan sesorang..kawan2 memainkan peranan (^_^)