Tuesday, October 11, 2011

Bila Semua Post Gambar Convo

 

Assalamualaikum guys,

Ditengah malam yang tak berapa sunyi nih, aku nak meluahkan rasa sedih kat hati aku ni bila tengok gambar konvokesyen kawan-kawan aku. Yela, sekarang kan musim convo, jadi semua nak post gambar convo memasing kan.. hurm.. even kawan sediploma aku pon akan convo gak hujung minggu ni. tinggal aku je la kat sini.. sedih weyh!!! sobss.. sobss.. sobss..

Ada yang pelik bila aku kata kawan batch aku da grad tapi aku je belum. Nak buat macam mana, belum rezeki aku nak grad tahun ni. InsyaAllah tahun depan. Dan harapnya begitulah..

Ada apa dengan convocation nih? Penting ker? dan penting ke convo cepat atau lewat nih? hurm.. ada yang rasa tak penting, tapi bagi aku penting sangat. Kenapa dan mengapa? Sebab aku rasa graduation ni memang tersangat penting untuk aku membuktikan yang aku dah berjaya habiskan study pada tahap tu la. Dah nama pun graduation kan.. Hurm..

Sebenarnya aku pun tak tahu nak cerita camne perasaan aku masa ni, yang aku tau aku sedih. Tu jer.. Kawan semua da grad, aku je tersangkut dan melukut kat sini. Seriously rasa down sangat sangat!!! Well, aku tak boleh bila ada orang lagi hebat dari aku.. Jeles weyh!!! dan perasaan jeles tu penting!bukan Dengki tapi Cemburu. Namun, apakan daya. Belum ada rezeki.. dan ada hikmah di sebalik semua yang berlaku nih.

Apa pun, Tahniah pada kawan-kawan yang bakal convo hujung minggu nih, terutama geng Dip it 2/08/09.. :) .. Pehtu, aku nak mencari pakcik Udin Sengal mase hari convo tu nanti.. Aku nak amek gambar, pehtu post kat blog aku.. ahahahah… nak jumpe #retis la katekan… :p ..

Ok la, masa untuk sambung ngadap coding yang mengarut nih… bubye!!! :)

4 comments:

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

fara pon untung sebab bakal grad gak...ca da xde kot.sebab ca sampai diploma jer... jeles tgok kawan2 lain smbung.tp ca xyakin nak sambung degree...

Siti Farah said...

huhuhu... nanti pon convo diploma je pon.. tp tahun depan la.. degree tu, ntah la..taktau lagi cmne.. huhu...
nt ca pon sambung la jgk... :)

jemm volkoff said...

poyo je.. cemburu mendorong kpd ?

Siti Farah said...

@jemm volkoff mendorong kepada semangat ingin lebih berjaya! :)