Thursday, August 18, 2011

Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah

 

Assalamualaikum guys,

Nampaknya bulan ni memang aku jarang sangat-sangat update sebab masa tak mengizinkan sangat. kekadang tu internet connection pon jeles ngan aku terus tak bagi aku online.. :(

Nampaknya Cik Ima tagged aku untuk segmen Anif Abdullah nih.. Takper la aku join ajer. Kalau bertambah follower, makin bertambah la pembaca pada info info yang ada kat blog aku neh.. hehehe.. bab personal tu, taknak baca pon takper.. :)

kakakkakaka

klik banner untuk join!!! :)

 

pehtu, mr Anif kita ni nak tahu nama and hobi kan… okeyh..

Nama saya SITI FARAH and orang panggil FARAH jer… Dan saya suka errr… urmmm.. sy suka online and main game SOLITAIRE.. :)

 

Saya nak tag kawan-kawan, tapi saya tak tau nak tag saper.. kalau taknak tag boleh tak? tapi kan, biar saya tag insan nih…

Cempaka Putih

Nota Terakhir

tu je kot buat masa nih… hehehe…

Selamat malam semua… :)

14 comments:

Habibul Ambia said...

Thanks Bebb Tag Gua .
Benda Apa Nie ?
Macam Mana Nak Guna ?
Ehehe .

Siti Farah said...

@Habibul Ambia ni segmen... join ajer.. hehehe... wat macam aku wat ni jer... :)

~sEtAnGGi SyurGA~ aka NurHidayah Ali said...

follow sini...
sy pon join..
http://setanggi-permata.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Siti Farah said...

@~sEtAnGGi SyurGA~ aka NurHidayah Ali thanks dear!!! :)

AzatLazat said...

hai singgah dari segmen yang sama
dari group korea
jemput singgah ye

http://kederatmuda.blogspot.com/

Ariena Hisham said...

Salam. Datang dari Switzerland follow perkembangan blog awak :) Jom follow blog saya pulak & like facebook page saya skali. Hihi :D

Link: http://nurulariena.blogspot.com/

Siti Farah said...

@AzatLazatthanks aizat... :)

Siti Farah said...

@Ariena Hishamthanks dear... nt sy singgah yer...

Nur Hanis said...

saya datang dari Jepun & follow awak sekali..

follow me back ya.. :)

selamat hari raya :D

::budak:: said...

singgah dan follow sini dr segmen yang sama :)
sorry lambat sbb jauh naik lori dr brazil :)
slmt berkenalan :)

http://rainfallasleep.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Nur Saina (AntooUngu) said...

slm raye, follow sini dr segmen AA, group korea. Jemput dtg blog plak ye =)

http://antooungu.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

nabila azmi said...

hi2..follow sini=)...sy dri team dubai=)..slm kenal okie=)

Miss Haza said...

hai.. lmbt sikit lah.. singgh n follw sni.. dr group NZ.. salam pknalan yer..

meh la ke blog haza juge..

http://cikhazafizzah.blogspot.com/

Mya said...

fly from mexico! jum follow2. btw, nice belog =D