Tuesday, August 9, 2011

Jangan Layan

 

Assalamualaikum guys

Malam ni jiwa agak kacau sikit.. mula-mula Ok jer… tetibe satu mesej membuat aku rasa nak mencarut, mengamuk dan kasi hantam itu orang kaw-kaw!!!

Ye, aku nak lupakan dia.. aku nak jauh dari dia..aku taknak fikirkan dia lagik…

Kau ada awek, kau lukakan aku kau sakitkan hati aku, kau lupa aku. Tapi bila awek kau wat perangai cam syial kat kau, kau cari aku. Bila kau sunyi, kau cari aku.. apekes der??? cukup la awek kau tuduh aku n hina aku macam macam kayh!!!

Well, awek kau jer baik kat dunia ni.. aku ni teruk.. tak layak pon nak berkawan dengan kau.. lagipun buat apa aku berkawan ngan kau. Aku ada sang BF yang lebih baik berganda dan sayang aku berganda.. Kau dan aku, semua tu kisah lama.. Bagi aku, kau just sejarah yang tak penting. Takde dalam exam pon.. So, g main jauh jauh!!!

huhhh!! aku dengar nama kau jer aku jadi tension.. hurm.. apa pun, aku nak ucap takziah kat kau sebab nenek kau baru meninggal.. tu pun aku tau dari FB abah kau.. AlFatihah untuk arwah.

Mungkin kau sunyi sebab pemergian arwah, aku faham.. Tapi please ar jangan ganggu aku lagi. Pergilah mengadu kat awek kau tu.. Aku takde kene mengena dengan kau..

Sekian…

notajari: entry personal..

No comments: