Wednesday, August 8, 2012

Cuti Panjang

 

Lame betul cuti raya kali ni, sampai 27hb nanti haa.. Rezeki.. Aku student UNISEL, so dapat cuti lama, kenapa apa semua tu aku malas nak cerita. hahaha..

Tapi reaksi pertama aku bila dapat tau kelas start 27hb , aku rasa macam urgghhhhh!!!!!!! “semangat nak pi kelas esok, napa tundaaaaaa!!! , tiket bus dah beli lah! “

stressed_face

Mana taknye, 1st day puasa tu aku dah beli tiket bus dah sebab taknak jadi macam tahun-tahun lepas tu.. haih.. Dugaan berpuasa betul… tapi macam mana ppun aku tetap tak salahkan Unisel. Aku bersyukur dapat cuti awal.. Lama pulak tu haa.. Tiket boleh cari lagi, if takde balik je la 16hb kan.. hehehe… Sekurang-kurangnya sekarang ni aku dapat pi settle urusan tanpa ganggu sebarang kelas pun. Lepas cuti terus boleh masuk kelas dan belajar macam biasa kan.. Smile  Masa tu takde la nak sibuk pi cari lecturer ni, lecturer tu sebab nak mintak sain n cop ..

Setiap yang berlaku tu ada hikmah disebaliknya. Harap masa cuti ni, pihak pengurusan dapatlah selesaikan masalah yang ada nih.. Seganlah hari-hari masuk berita jer..
To student Unisel, tak baik tau kutuk kutuk Unisel. Tempat kita belajar tu kan, if rasa ada tempat lain yang lagi bagus dan uols diterima masuk, pe kate uols pi study kat sana kan. Bulan puasa ni, jaga la tutur kata tu kan lagi cantik. Kita budak U, bukan budak tadika.. Smile 

Apepon, Selamat Bercuti!!! Open-mouthed smile 

Cuti Yayyy!!!! Open-mouthed smile Open-mouthed smile Open-mouthed smile

1 comment:

eimah siti said...

selamat bercuti....hehe