Saturday, August 11, 2012

Shopping Sakan

 

Haahahahah… seharian berjalan kat PKNS, SACC Mall, Plaza Alam Sentral .. Letih tapi seronok! Open-mouthed smile  First time rasa seronok shopping lame-lame coz selalu bab shopping ni aku la paling malas sekali.. hahaha….

Antara barang yang dibeli

Photo1167

 

Haaa.. itulah yang aku beli tadi… Tak banyak tapi banyak habis duit… kih3… Padahal tujuan asal nak mencari tudung jer.. Ni la yang orang katekan nafsu.. haih…

Siapa boleh teka berape nilai semua nih? CD tu ada 2, bawah tu ada inner… Smile

No comments: