Wednesday, October 27, 2010

EXAM DAH HABIS!!!

huhh!!! lame tak mengarut kat dalam blog tercinta neh!!! (cinta la sgt kan…)..

bukan apa, busy ngan exam and takde idea nak mengarut segala menda + plak jiwa kacau…so, amik keputusan nak diamkan diri untuk sementara waktu…

semalam (25/10/10) last final paper…subjek DATABASE ADMINISTRATION…even ade sikit masalah, syukur ALHAMDULILLAH, farah leh jawab ngan tenang…dengan keadaan sakit perut yang melampau, 45minit je farah kat dalam dewan tu..mintak- mintak semuanya OK…

hari ni, siapkan proposal yang abg IS minta tolong farah buatkan…syukur, yang tu pun dah selesai…

barang- barang untuk balik kampung pun dah siap pack jgk…tinggal nak balik jer…nak jumpa mak ayah…rindu sangat…huhuhu…

semalam, nanges teruk…tetibe jer..tak tau nape…ase cam rindu kt sumer orang..family, member, dia…hurm….yg takleh blah, sambil nanges tu leh plak main game….hikhikhik….syok jer biler kalah…huhuhu….tapi takpe, berapa hari dok tahan airmata, bila dah lepas semalam, rasa lega jer…cam dah hilang sumer masalah yang ada..dah boleh senyum and ketawa da…

bak kata sorang sahabat ni, jangan selalu di fikirkan perkara yang dah lepas. apa yang dah berlaku tu, biarkan berlalu..fikir apa yang akan jadi esok hari plak..THANKS sahabat sebab ada untuk tenangkan farah,ingatkan farah, dan kuatkan semangat farah…THANKS SANGAT SANGAT!!!

Petang tadi, ayah call kate tak jadi balik pahang hari rabu, kena balik hari khamis sebab hari khamis nanti baru ada anak ikan..so, kena lah tunggu sampai hari khamis baru boleh balik…tapi takpe, aiman tak kisah…hikkhikhik…

malam ni, online je la kerjanye,bosan ya amat…balik pahang nanti da takleh nak online dah :( …

huhu…k lah, dah tak de idea nak bercerita….

nak sambung ber”fesbuking'” …….

tataaaaaaaaaa

1 comment:

BUNGA said...

jangan sedih2 yer..
akak pun dh setahun x balik malaysia.. rindu kat family.. :)