Wednesday, March 26, 2014

Fyp oh fyp

Keletihan melanda diri. Letih apa? Letih mencari idea nak nengarut dalam report Fyp nih. Aduhai sangat..

Kalau diikutkan memang aku ada byk masa utk siapkan report. Tapi apakan daya banyak hal yg lebih penting harus diselesaikan..

Setiap 2 minggu ulang alik unisel -  Pekan. Letih dan penat tapi terpaksa demi cinta yg mendalam terhadap ibu bapa.

Ikutkan boleh je aku cuba siapkan kt sana tapi tu la, internet connection agak menyakitkan jiwa. Nak keluar tak boleh sebab kena makesure mak ayah makan ubat on time.

Sekarang aku dah kat Unisel tersayang dan masih tak dapat nak siapkab fyp coz takde idea nak menulis. Plus, apa yg aku faham dan nak buat tu bercanggah daripada apa yg orang dah buat. Nak taknak kena follow je la kan. Erm...

Letih la camni.

2 comments:

abie_panda said...

chaiyokkk!..all the best! :D

abie_panda said...
This comment has been removed by the author.