Saturday, September 10, 2011

Short Post

 

Assalamualaikum guys,

Sebelum raya till after raya still takde kesempatan nak update blog. Bulan puasa sibuk berniaga, raya sibuk berayak kat rumah dan lepas ni bermulalah tugas aku sebagai pelajar sepenuh masa.. jadi memang kurang masa nak update dah lepas nih..

Pada yang singgah dari segmen ape semua tu, aku nak mintak maaf sebab belum berkesempatan nak melancong p tempat korang.. Tapi aku janji, nanti aku singgah jugak yer.. Siap follow sekali blog yang aku tekan je “join this site” terus je leh follow.. :) bukan memilih, tapi ikut kesempatan waktu dan internet jugak.

So, tu je la kali ni.. Ada masa aku p melawat blog kengkawan yer… :)

Bye!! :)

No comments: