Friday, February 22, 2013

Berehat Panjang.

Setelah lama berehat panjang. Blog berhabuk tak di update. Bukan apa, laptop rosak so tak dapat nak update apa-apa. Lepas tu tuan blog pon busy dengan aktiviti study . Tinggallah blog berhabuk umpama tak bertuan. Hahahaha… Kasihan.

Sekarang, pakai laptop baru. Mohd Asus nama di beri setalah Siti Acer nazak tunggu di baiki. oh! Duit lagi….

Tahun 2013 ni banyak tanggungan nak kene diberi perhatian. Mohd Asus dengan maintenance nye, Mohd Iswara pon nak kene maintain . Siti Acer nak kene repair. Ah! Gediklah semua nak bagi nama. hahaha. Tapi apa kisah, aku punya kan lantaklah nak bagi nama ke tidak. kihkihkih.

Eh! melalut lebih. Sebelum melalut sampai ke laut, baik berhenti sekejap dan berehat lagi. Badan letih. Bukan letih sebab bersukan, bukan letih sebab study tapi letih sebab malas. Oh! Sangat Teruk!

Bye! 

No comments: