Saturday, February 23, 2013

5 Hari Lagi.

5 hari lagi jer lepas tu umur aku 23 dah. huuuu… cepat sungguh masa berlalu, aku rasa macam baru semalam ayah aku hadiahkan basikal mase umur 6tahun. fuhh!!!

Masuk 23 nanti habislah privileges sebagai S.O.X user dan Maxis Youthclub user, semua jadi plan biasa dah nanti. Kene makin berjimat cermat macam nih. huuu…

Masuk 23 jugaklah tanggungjawab makin besar, makin banyak mende nak kene fikir, makin banyak mende nak kene hadap. Tapi takpe, itulah segala cabaran, dugaan dalam hidup aku nih. Semua tu buat aku lebih matang.. kihkihkih…

Yang aku risau sekarang nih, risau kawan-kawan prank aku. Almaklum, tahun lepas aku jd dalang prank time birthday diorang. Eleh, aku prank baik baik jer takde nak balik tepung ka telur ka pe bagai. Prank sopan punye. hahahaha.. Aku nak larikan diri pon tak boleh sebab khamis ade test dan jumaat masih ade kelas.. Tawakal je la. hahahaha..

Macam mane pon, age is just a number. So be cool and relax. I masih muda okeh! kalau orang tengok pon diorang panggil adik jer. Gaya budak sekolah tu masih ade dalam diri aku. hahahaha… perasan je kan! :p

Kbye! 

No comments: