Sunday, November 13, 2011

Akibat Malas

 

Assalamualaikum guys…

hahaha.. sebenarnya nak post pasal ni sejak hari kaki ni berbalut.. tapi apakan daya, hp abes betri n tak bawa charger, so terpaksa la tunda hingga ke hari nih..

Tengok nih!Snapshot_20111113_1 Abaikan jari yang gemuks tu.ahaahah

Tu la.. malas lagi nak masuk ikut pintu, g masuk ikut sliding door yang ade pagar tu.. Dan tu la akibat kemalasan terlampau sy.. akhirnya kaki terseliuh, bengkak dan berbalut.. ahahah…

Padan muka kan? :p .. dah tau kaki terseliuh pon boleh g bantai jalan jalan pusing unisel, lagi terbaik sakitnye.. melarat ke betis plak.. ahahah..

Petang karang nak balek rumah sendiri di tingkat 2 tu, dan nak kemas kemas barang untuk pulang bercuti..

Saya dah habis exam lama da tapi baru nak balek.. :p

4 comments:

Cik Tetra said...

woahh mesti sakit kan..nasib baik xde pape..terseliuh je..sy ni..dah 4 bulan x bertongkat..sebab kaki patah.. :)

bell said...

sendri carik psl he3...;p

Siti Farah said...

@Cik Tetra eyh, tak ok lagi ke kaki tu? ari tu ade gak baca kt blog Cik Tetra pasal kaki patah tu..

Siti Farah said...

@bell sudahlah... sudahlah... awak suke kan gelakkan sy... :p