Saturday, March 2, 2013

Happy Birthday To Me!

Wahahaha… Dah berapa hari berlalu baru nak post entry nih… kihkihkih..

28Feb2013 – Birthday aku yg ke 18 erk bukan yg ke 23 ! 23 woiii!!! Terasa semakin tua plak aku. Tapi tu la, orang ade cakap yg “age is just a number” .. Betul la tu, kalau umur dah 30 tapi perangai cam bebudak yg tak matang tu watpe kan? haaa..

Kali ni aku di surprise kan oleh budak umah sewa aku, fuhh!!! ingatkan dah selamat, tapi terkena jgk. Punyalah diorang paksa aku keluar makan malam tu. Aku yg malas ni pon terpaksalah ikut kehendak diorang even ade bau fishy fishy yg sangat hanyir! hahaha..

Disebabkan aku asyik dok fikirkan pe yg bakal terjadi kat aku, malam tu aku jadi kurang mood untuk bersuara. Yang aku tahu, makanan dah sampai dan aku nak makan. haaa… Ape yg bakal terjadi memang aku pasrah habis mase tu.

Sedang aku seronok layan nasi goreng ikan masin + kangkung goreng belacan tu, tetiba Nurul dan Lily datang bawak kek dan 1 meja nyanyi lagu birthday untuk aku. The best part is, salah seorang dalang diorang , Nelly pon terkena masa tu. Aku rasa dye la yg paling terkejut sekali bila lagu jadi “happy birthday to Farah AND NELLY!!!” dan her reaction like whatttttt????? sangat kelakar habis. hahahaha… Amek Kau Nelly, terkena jugak kamu! hahaha…

Apa pun, thanks to korang yg sudi nak celebrate my birthday that night. Thanks sangat sangat yer. Dan lepas ni aku malas nak prank birthday orang lain lagi, sebagai satu langkah berjaga-jaga buat aku lah. hahaha

birthday

Me & Nelly .. :D

Happy belated birthday to me, aku harap dah masuk 23tahun ni aku dapat menjadi seorang yg lebih baik kini dan selamanya.

 

 

No comments: