Thursday, January 19, 2012

Twitaholic?

Assalamualaikum guys,

Ouh, sungguh lama tidak menconteng ini blog.. hahahah.. takde mood nak update bila gune pc. Nampak gayanya aku kene install Windows Live Writer kt Pc ni jugak kot, baru mood nak update blog tu datang bergolek.. hhahahaha...

Sebenarnya memang malas nak update kat dashboard ni je, tapi disebabkan mende yang satu nih, nak post gak lah! hahahaha..

Tadi saje je taip name blog ni kat google tapi lain yang aku jumpe.. aku jumpe ni...




Haaa!!! camne la leh masuk top 500 tu? hahahahah... nak kata aktif tu, tak la jugak... tapi ni top 500 zaman bile pon aku tak tau sebab username ngan DP tu yang lame punye.. hehehehe...

Tu je pon aku nak citer..

Bye!! :)

notajari : kul 2pm test KPP .. harap kali ni lulus... :)

No comments: