No one can understand what we feel…..its hard to explain….i tried to tell u that i love u… but u r not believing it…its ok my dear….how i love my parents, my family, it is same like how i love u….
salam, td sblm lunch aku sempat la singgah blog cik epal gebu tu kejap..mmg cayalah!!! cik epal nye nuffnang dpt 2k++!!! aku plak 2rgt pon x sampai...hehehe...bila lah aku nk dpt cm cik epal tu? mungkin dlm mimpi je kot..huhu..walau apa pun,tahniah kt cik epal gebu sbb dpt byk mcm tu.. sape yg nak g tengok sendiri kt blog cik epal, sila ke www.cikepal06.blogspot.com .. tengok sendiri tau.. :) bye!!!
Assalamualaikum guys, aku nak buat iklan nih.. hehe.. tadi member aku tanyer siapa nak bela harimau tak. Aku tak suka harimau tapi aku suka ular sawa yang warna kuning tu. Sedap di pegang dan dipicit kepalanya.. ehehehe… :) Sekarang aku nak tanye korang, nak tak bela anak harimau? ehehehe… comel weyh.. Kalau korang nak, boleh Klik SINI !!! jom la kita sama-sama tolong perlihara dan pulihara kehidupan liar untuk anak cucu cicit kita tengok masa akan datang nanti.. hehe.. Kalau korang bela, aku nak p umah korang bermanja ngan harimau nih… ehehehe. :) Sekian, :Thanks habibul_ambia for the info : :)
Salam guys, Haaa…korang tau tak Som Tam tu apa? Pernah makan tak? Tau tak Som Tam tu dari mana? …hehehe.. Kalau tak tahu, meh sini aku nak cerita yer. Ni la rupa Som Tam tu yer tapi ni aku amek kat google jer. yang aku makan skg dalam bekas polisterin jer. Baiklah rakan-rakan sekalian, Som Tam ni orang wat guna Lesung Kayu tu…hehehe… tapi bahan utama Som Tam adalah Betik yang tak terlalu muda or terlalu masak, kiranya yang sedang sedang saja…yang sedang sedang sajaaa!!! Selain dari Betik, ada jugak guna Belacan, Udang Kering, Tomato, Asam Limau, Cili Api, Kacang Panjang, Kangkung. Ada jugak yang letak Telur masin tu. Tapi aku prefer SomTam aku takde kacang panjang sebab aku tak suka kacang panjang… aku merajuk ngan kacang panjang sebab aku makan banyak mana pon aku still ketot n rendah.. :( … Ok, Stop mengarut, berbalik pada SomTam nih. Bila semua bahan-bahan tu dah ada, Tumbuk la semua tu dalam lesung kayu tu, tapi jgn kuat sangat, nanti hancur plak Betik tu nanti…hehehe…...
Comments